O nas

Sem Anja in dobrodošli na naši spletni strani drsalke.si, kjer boste našli vse kar potrebujete za umetnostno drsanje, kotalkanje in rolanje. Želimo si, da bi lahko na enem mestu našli vse kar potrebujete za treninge in tekmovanja. Ponujamo Vam več različnih modelov drsalk in rezil, oblekce in nogavice za tekmovanja ter vse ostale dodatke.

Sama sem se 20 let aktivno ukvarjala z umetnostnim drsanjem in zastopala Slovenske barve tudi na največjih mednarodnih tekmovanjih. Po končani tekmovalni karieri sem ostala v športu najprej kot sodnik z licenco mednarodnega tehničnega specialista in se kmalu zatem zaposlila kot trener v Drsalnem klubu Celje, kjer delujem še danes. Za svoje tekmovalce sem vedno iskala dobre in udobne drsalke, zato sem nekoč po naključju postala uvoznik za Italijanske drsalke EDEA. Ker so želje in okusi različni, sem se odločila ponudbo razširiti in tako postala tudi uvoznik za GRAF in JACKSON drsalke.

Ker pri nas v Sloveniji nimamo ledu čez celo leto, sem iskala alternativo za treninge v spomladanskih in poletnih mesecih, s čim bi vsaj malo nadoknadili treninge na ledu. Tako sem našla SNOW WHITE podvozje za umetnostno rolanje, katere sem najprej preizkusila sama in se čisto navdušila. Kot trenerju so mi bili v veliko pomoč pri sestavi in koreografiranju programov, v času ko nimamo ledu.

Imam veliko znanja, saj sem aktivno soudeležena v procesu umetnostega drsanja od najmlajših pa tudi do najboljših drsalcev. Kontaktirajte me in se posvetujte z mano o Vašem nakupu drsalk. Poskusila Vam bom svetovati in Vam izbrati za Vas najboljše drsalke in rezilo.

Anja Bratec Lesjak