Kaj ponujamo?

EDEA

Njihove drsalne čevlje bodo izbrali drsalci, ki si želijo izkoristiti prednosti sodobnih materialov in tehničnih inovacij. Edea drsalke so najležje na svetu in imajo edine zelo tanek podplat in anatomsko oblikovane čevlje, ki omogočajo drsalcu boljšo kontrolo in vodljivost. Imajo zelo kratek prilagoditveni čas.

Tabela velikosti drsalk in primernih rezil
Edea_Tabela_Velikosti

Priporočila
Edea_Tabela_Rezil


GRAF

Drsalke Graf so tradicionalno izdelani čevlji vrhunske kakavosti narejene iz najboljšega usnja in sestavljene iz številnih posameznih delov. Izdelane so v Švici. Na voljo so Vam različni modeli in različne širine. Drsalke so zelo udobne in imajo kratek prilagoditveni čas.

Tabela velikosti drsalk
Graf_Tabela_Velikosti

Priporočila
Graf_Tabela_Rezil

JACKSON ULTIMA

Drsalni čevlji in rezila prihajajo iz Kanade. Ponujajo široko izbiro drsalnih čevljev, med drugim tudi posebne čevlje za trenerje in sinhrono drsanje. Najbolj znana so njihova rezila Ultima Matrix, ki veljajo za najlažja na svetu. Njihovi drsalni čevlji bodo udobni tistim, ki imajo bolj okroglast sprednji del (to pomeni, da imajo več prstov na nogah enako dolgih kot palec), srednje do visok lok in srednje široko peto. Na izbiro imajo več različnih širin.

Tabela velikosti drsalk in primernih rezil
Deklice
Jackson_Tabela_Velikostil_deklice
Ženske
Jackson_Tabela_Velikostil_zenske
Dečki
Jackson_Tabela_Velikostil_decki
Moški
Jackson_Tabela_Velikostil_moski
Priporočila
Jackson_Tabela_Rezil
 

 

Imate vprašanje? Kliknite tu in nam pošljite vprašanje.